BLOGG | Evas Hantverk

BLOGG

Välkommen till min nya blogg!

Påskfirande och Sevilla

Spanien, 21/3 - 2023

Snart är påsken här och i Spanien firas den med stora processioner. Påskveckan kallas för Semana Santa och många är lediga hela den veckan i Spanien. Man skulle nog kunna säga att det är den största högtiden i Spanien..

Nyår i Spanien

Spanien, 12/12 - 2022

Nu har det varit regnigt i flera veckor här i Spanien och man börjar längta efter mer sol. Självklart behövs det regn och vatten men man blir ju lite trött på det dåliga vädret till slut..

Höst i paradiset

Spanien, 30/10 - 2022

Nu är hösten här och här i Spanien är den helt fantastisk! Jag har aldrig varit så förtjust i hösten för ..

Sommar och sol

Spanien, 9/5 - 2022

Äntligen börjar det bli stabilt väder med sommarvärme och sol här i Spanien! Som jag har längtat!..

Längtar efter vår och värme

Spanien, 1/2 - 2022

Nu har det varit ganska tråkigt väder här i Spanien i flera veckor så jag längtar efter solen, värmen och vår i luften...

Julmys i Spanien

Livet, 1/12 - 2021

Det här blir min första jul i Spanien och jag ser verkligen fram emot den. Julbelysningarna tänds på fredag och att döma av alla ljusslingor som redan satts upp verkar det bli spektakulärt...

Sol och bad på Costa de la Luz

Livet, 20/9 - 2021

Sommar i Spanien är helt underbart och jag har i sommar upptäckt den härliga Atlantkusten ”Costa de la Luz”. Det är inte så långt att åka från min del av Costa del Sol utan tar cirka en timme ner till Tarifa. ..

Flytt

Livet, 2/4 - 2021

Sidan har äntligen fått ett rejält face-lift och en helt ny sektion; MIN BLOGG! Jag har lite spännande nyheter att bjuda på..